Monday, April 06, 2009

SELAMAT ULANG TAHUN ADIK YANG KE 6!


HARI INI 7HB APRIL 2009 HARI JADI ADIK AN-NUR YANG KE 6TH. SEMOGA ADIK SIHAT DAN CERIA SELALU.

MAMA - JANGAN BUAT GEMPAK MACAM HARI TU LAGI. MAMA LOVE YOU.

BABAH - Adik memang selalu bikin gempak sejak lahir lagi.. SELAMATKAN KAMI DUNIA AKHIRAT EKK?

KAKAK- Selamat menjaga kami pada waktu malam kih kih kih!

JEMPUT MAKAN KEK YAA, jangan malu-malu!!

12 comments:

Tijah said...

happy bday cayang!

Lightnur said...

Assalamualaikum

Selamat untuk adik...Semoga kalian sekeluarga dilimpahkan rahmat selalu...

ita zakaria said...

selamat hari jadi adik..semoga adik sehat2 selalu..ceria hendaknya. semoga adik panjang umur & murah rezeki...

(utk mama adik: ita duduk putra permai kat serdang. abg ipar ade duduk di kajang perdana. jika x keberatan, ingin rasanya singgah menjenguk adik & kakak jika ita ke kajang perdana..insyaAllah.)

ummu asiah said...

to adik an nur..

moga terus bercahaya...moga terus menceriakan hari babah dan mama..

kak asiah mesti teringin nak makan kek tu..

bila la kak asiah boleh pi swimming dengan adik dan kakak ye..

jumpa lagi di mana2 demo ye...

aku said...

salam..

alamak,acik memang slalu lambat la..

selamat ulang taun utk adik..
tolong makankan kek tu utk acik hehehe

Noina said...

Adik...

Selamat Hari lahir..Moga adik dikurniakan sifat yang tabah dan sabar..!emm..tak lama lagi besday adik Nabila pulak..hehe..sama bulan ngan adik..bulan april!

adik said...

auntie ita boleh telefon mama kalau ada di kajang perdana, nombor ada kat entry sebelum2 ni

ita zakaria said...

tenkiu mama adik..insyaAllah, klu dipanjangkan umur..aunti jenguk adik & kakak yer. anak auntie pun nak berkenalan dgn kakak & adik..

kakyong said...

selamat hari jadi adik.. kakyong berdoa semoga adik sentiasa sihat & berbahagia di samping kakak & keluarga tersayang.

Cicit Kulup Sakah said...

Selamat Hari Jadi Adik!!!!
abg doakan adik sentiasa dilindungi rahmat NYA..
abg tgh bz skit..
insyaallah kalau diizinkan NYA..
15-17hb may ni abg akan ade kan pameran tentang product yang abg design khas utk bantu insan mcm adik n kakak kt KLCC convention center..ade exibition kt sana.abg dijemput utk pamerkan idea kt sana.kim salam pada mama dan babah..love u..

:: s o l :: said...

hepi beday adik!! :)

Baginda Reformasi said...

selamat heri lahir.... jgn nakal2

salam penulis dan pembaca..
nak minta penjelasan kiranya anda boleh memperjelaskan sedikit hal undang2 MALAYSIA... bukan nak ajak bergaduh.. hehehe

link yg terlibat:
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/04/nik-aziz-bela-dap.html