Sunday, April 19, 2009

adik dan kakak masuk wad

adik masuk wad kerana jangkitan paru2 Jumaat lepas 17 April diikuti kakak petang Ahad 19 April dengan sebab yang sama..

makanya kami sekeluarga masuk wad kanak2 5A di Hospital Serdang..babah dan mama pun masuk wad sebab jaga kami ..apa punye turr!! hahaha!!!

- catatan oleh babah sewaktu pulang ke rumah sekejap sebab nak ambil baju!

12 comments:

yatie chomeyl said...

saya doakan adik & akak cepat sembuh, insya Allah

mountdweller said...

Ya Allah, dengan belas ihsanMu, Kau nikmati dan rahmatilah anak-anak ini. Aamiin!

aku said...

salam

moga kalian cepat sembuh..

Anonymous said...

Kalau tak silap saya kakak dan adik ni selalu sangat berenang kat swimming pool kan? didoakan agar cepat sembuh insyaAllAH.

kakyong said...

salam
kakyong juga doakan adik & kakak cepat sembuh.. be strong yer!!

Amalina said...

Assalamualaikum,
Adik, kakak, mama n babah, semoga bersabar dgn keadaan kesihatan adik dan kakak. InsyaAllah, dipermudahkan urusan penyembuhan dan semoga cepat baik, amiin. Afiqah pun kena demam campak hari ni, ada reason kukuh makcik nk bercuti sama dia :D. Wassalam.

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

aduhh...sedihnya dengar kakak n adik masuk wad..ummi duk jauh..cuma boleh doakan utk kakak n adik semoga kuat dan cepat sembuh...Allah sentiasa menyayangi kakak n adik..

sya said...

salam sya doakan adik dan kakak cepat sembuh..harap bro n akak sabar selalu ya..mereka tu anak-anak yang allah bagi keistimewaan...amin!!!

KayVin said...

Hope they are alright!
Wish them a speedy and full recovery!

Lightnur said...

Assalamualaikum

Salam sayang untuk kakak dan adik. Semoga cepat sembuh, Amin. Semoga mama dan babah mendapat yang terbaik dariNya, Amin.

alang said...

Berat sekali dugaan akak dan abg. Anggap lah ini sebagai peluang untuk menambah pahala dan mendapat rahmat dariNya.Apapun saya sentiasa doakan kesihatan adik dan kakak.

wan salmah said...

salam,
semoga kakak dan adik cepat sembuh,
Allah Maha Pengasih, Maha Melihat, Maha Tahu,
sabar ya, usah peduli kata2 org, mereka tak faham. Allah sediakan sesuatu yg sangat istimewa kpd hamba2Nya yg sabar..