Monday, November 24, 2008

KAKAK dah balik!

ISNIN- 8.30 Pagi.........mama telefon dari wad bagitahu kakak dibenarkan pulang..syukur! Allah memang adil..kami gembira! adik nak belanja kakak makan spaghetty!

5 comments:

Anonymous said...

salam kakak,adik,babah dan mama..
syukur kakak dah bleh blk umh.tahniah sebab berjaya mengharungi secalit dugaan.nti ada kelapangan acik dtg melawat.. moga cepat sembuh.

Roti Kacang Merah said...

Salam Kakak.

minta maaf, Kakak... CikLin dan Uncle Zunar tak sempat nak melawat kakak di hospital. CikLin hanya diberitahu tentang Kakak masa UncleZunar ambil CikLin ditempat kursus pada Sabtu tengahari baru-baru ni. uncle zunar pula bekerja di dua-dua hari minggu.

Kami ingat nak melawat Kakak pada Sabtu malam Ahad lepas uncle zunar balik dari kerja, tapi Babah kata waktu melawat tutup pukul 7pm. Semalam pula, uncle zunar balik kerja pukul 9 malam. Alhamdulillah Kakak dah boleh pulang! Nanti Uncle Zunar kirimkan sedikit buah tangan untuk Kakak, ya...?

Kakak jangan lupa pesan pada Babah dan Mama supaya jaga diri; peluk cium dari CikLin & Uncle Zunar erat-erat untuk Kakak & Adik. Doa kami agar Kakak cepat sembuh, boleh main-main semula dengan adik! Kami tahu, Kakak memang kuat!!!

*hugs!*

salam sayang!

Anonymous said...

salam kakak,adik, mama n babah,
Alhamdulillah.... kalian sekeluarga memang hebat...!! Hanya org yg hebat sahaja boleh melalui ujian Allah yang hebat ini..! Semoga Allah permudahkan segala urusan kalian...amin.

Unknown said...

Hanya syukur yang Pak Cik boleh ucapkan di atas kepulangan kakak ke sisi adik dan keluarga. Alhamdulillah kakak sudah baik.

daLyaanoon said...

syukur alhamdulillah..
bestnye dapat spaghetti