Saturday, September 26, 2009

terima kasih

hari yang sungguh sedih...... dah lama tak menangis...... bukan apa tengok muka kakak dan adik.... sedih betapa menjadi mangsa bahan kataan dan hinaan.... rasa nak tutup blog ni...

terima kasih pada yang berkenaan....

14 comments:

hasbul said...

jgn sampai mcm tu....
byk lg yg mungkin kita semua bole kongsi..

Noina said...

napa kak..janganlah kak..banyak yang ina tau dari akak..

kurang asam betul la org tuh..tak paham ke perasaan kita? orang tu mmg takde otak..

huhu..teremosi plak..akak jgn tutup yek..masih ramai lagi yang sayang pada Annur dan Annisa.. :) terutama acik Ina..! :)

Lightnur said...

Assalamualaikum

Sesekali menangis dapat menghilangkan apa yang terpendam dalam dada. Ianya tak bererti kita lemah. Semoga rasa sedih itu pergi bersama titisan air mata yang terakhir. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Sabarlah kerana Allah bersama kita yang bersabar. Allah ingin menguji kita di saat kita susah. Memang kalau kita tengah senang apa juga dugaan dengan senanag dapat kita atasi begitulah sebaliknya. Tabah selalu tapi jangan sesekali berputus harapan.

Semoga Allah membalas kebaikan memelihara dua anak istimewa ini syurga yang tertinggi tingkatnya, ameen.

Salam peluk cium untuk A & A.

ummu Masyitah said...

assalamualaikum buat ummi dan abi A & A, begitulah dunia cyber yang rencam ini.
semoga terus tabah meniti kerikil dan ranjau berliku.
Annur dan Annisa,ayahbondamu insan istimewa dipilih Allah.

aku said...

salam,

apa kes pulak dah..
ada kena mengena ngan aku ke?
risau gak, mana tau tak sedar, tak sengaja..

akuoku said...

kawan2 semua,

jangan risau saya dah ok.... bila baca komen2 semua rasa terubat dan saya hargai nasihat dan ambil berat anda semua. terima kasih. selamat hari raya maaf zahir batin.

suealeen said...

jika social contribution kita lebih bermanfaat pada orang lain, pedulikan dengan kata² orang² yang tidak mengerti.

kadang² ada antara kita ni yang tidak mahu mengambil iktibar atas segala peristiwa yang berlaku di sekeliling, lantas membuatkan kita berasa kita telah mempunyai segalanya (peringatan untuk diri sendiri juga ni).

ummu asiah said...

datang sini dulu sebelum nak update blog sendiri.:))

ok..ok...bagus dah ok dah...

AKUOKU said...

suealeen,

peringatan untuk saya juga... kadang2 kita juga kena faham ada org suka dan ada org tak suka...
terima kasih atas nasihat..

kak n,

dah pi update blog yg dah bersawang tu...

Noina said...

kak sham..benda tu jual kat hospital kajang ke..?hurmm..boleh gak..nanti klu ina nak beli ina contact akak..hehe..ina guna lampu2 raya jer..hehe..yelah..susah nak cari2 lampu camtuh..huhu..

AKUOKU said...

noins,

buksn kst hospitsl... kalau nak pi tel akak, nanti kita pi sama2. datanglah rumah..

yatie chomeyl said...

isk sape yg tak sayang mulut tu? meh sini nak cili2 jari dia...

sabar ye kak..ramai lg yg sayang A & A..abaikan je golongan minoriti tu

u. Masyitah said...

salam Annur dan Annisa'
apa khabar anak-anak sekarang?
moga Allah berkati dan lindungi kalian dan orangtua kalian

~Puteri-Nuur~ said...

salam kak
sesekali menangis tak mengapa. sebagai manusia, itu kekurangan kita kerana hati kita diperbuat dengan segala rasa dan emosi. walau apapun berlaku, Put harap akak tabah, sebab Put pun selalu juga menangis, kadang-kadang perkataan tak dapat memahami apa yang tersirat dihati kita melainkan air mata.

terus tabah, kak. kita sama-sama bangun untuk anak-anak ye.