Saturday, February 27, 2010

terima kasih Sara!

Terima kasih Sara kerana sudi datang ke kafe kami. Sayang kakak dan adik tak dapat jumpa. Cuaca panas sangat, mama dan babah tak bagi kami keluar rumah.

babah bersama Sara yang comel


terima kasih uncle Farid dan Auntie Ita, lain kali datang lagi. Ada masa kami ke rumah Sara. Hari tu kami tak dapat datang.

Salam sayang!

4 comments:

Farid Hanif said...

Terima kasih jugak buat Mama dan Babah Kakak & Adik kerana sudi berbual-bual panjang lebar dengan Uncle dan Auntie. Next time kami datang lagi bawak Sara.

p/s: Kak Sham, lauk aritu sungguh marvelous! HARUS datang lagi!

ita zakaria said...

kak..terima kasih kerana sudi berkongsi segala macam cerita pasal anak2 kita. akan ita jadikan panduan untuk membesarkan sarra.

terima kasih jugak kerana sudi beri kami peluang rasa air tangan akak. memang sodap masak lemak daging salai aituh! siap cakap kat farid, rugi tak tapau! hehe... nanti kami nak datang lagik yer. nak jumpe Annisa, Annur!

yatie chomeyl said...

owh sara gi jalan2 umah akak & adik ye.

qaseh um masyitah said...

Salam kak sham
wah mesti A&A dan sara gembira kan.
susah nak cari sahabat sebegini..