Wednesday, January 13, 2010

FOTO TERKINI KAKAK DAN ADIK

Setelah sekian lama blog ini ditinggalkan bersawang dan seperti tak bertuan.... jadi untuk seisi permulaan setelah berehat panjang saya upload gambar terbaru kakak dan adik untuk tatapan semua itupun jika ada yang rindu pada mereka berdua.... Alhamdulillah mereka berdua sihat dan ceria.... kakak makin tembab dan adik seperti biasa... kuat tidur dan suka tersengeh.

"nak tahu syampo apa saya pakai"?


kakak tengah relax


kakak as a co-pilot


adik lena dibuai mimpi


kakak in the good mood


bersama babah dan mama masa pelancaran PDK


sukanya saya
biasalah adik memenuhi masa lapang dengan tidurrrrrrrrrrr


"tolong masukkan dlm blog ya mama

masih banyak gambar, akan diupload pada masa terdekat. Insyaalah. RAIKAN HIDUP!


7 comments:

ummu asiah said...

ALhamdulillah...

turut tersenyum tengok kakak senyum..dah dapat tengok push chair baru...

dah besar nampak kakak...

Noina said...

tersenyum tersengih..suka sgt tgk kakak dan adik..!

betul2..dah sawang dah blog..hehe..akak..masukkan lagik gambar kakak & Adik tau!

AKUOKU said...

ummu asiah,

tu wheel chair dah 3th beli.. haseil sumbangan kawan2. import dari taiwan. 3 bulan order baru dapat.

ina,
seronok kalau org yg tengok pun seronok... insyaalah akan dimasukan lagi.

ita zakaria said...

salam...kak sham, memang dah rindu benar nak tgk kakak & adik nih. lame betul tak contact akak. masih pakai no lame kan? ita pun lately nih memang byk urusan. akak sehat?
kakak & adik memang dah byk improve lah...dah tembam pipi semasing. Alhamdulillah, moga ade lagi sinar menanti mereka...

bilalah dapat jumpe lagi kan kak...

AKUOKU said...

ita,

alhamdulillah semua sihat... masih no lama cuma itulah akak ni selalu ada masaalah dng hp kalau tak hilang, rosak.. kalau ada masa datanglah rumah boleh sembang lama2 ajak ina sekali.

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡

Faiz Plongor said...

I like it this really good information
Vimax Canada
Vimax pills
Obat perangsang wanita
Boneka sex ful body
Obat Vimax
Meizitang Botanical
Herbal Slim
Vimax oil
Semenax
Vimax asli
Pelangsing tubuh alami
Obat pelangsing alami
Celana Hernia
Selaput dara buatan
Obat kuat malang
Vakum pembesar penis
Vimax canada
Vimax
Viagra usa
Ciri Vimax asli
Foto abg bugil
Vimax Izon
Ciri ciri vimax asli
Harga vimax asli
vimax asli Testimoni vimax
Pembesar penis alami
Dildo vibrator
Red cialis viagra
Obat kuat pria
Vibrator lidah getar
Obat pemutih kulit
Obat pemutih gigi
Dildo getar
Alat masturbasi wanita