Thursday, February 26, 2009

MOHON MAAF KEPADA Y.B. DR. HJH. HALIMAH ALI.

MEMOHON DAN MEMBERI KEMAAFAN PEKARA YANG SANGAT MULIA. MAAF KAMI POHON KEPADA YB. KAMI JUGA MEMAAFKAN.

MARILAH KITA SAMA-SAMA MENUJU KEPADA KEJAYAAN DUNIA DAN AKHIRAT.
SEMOGA HIDUP KITA MEMBERI MANAFAAT KEPADA ORANG LAIN.

JAZAKUMULLAH KHAIRAN KATHIRA. SELAMAT PERGI KE DUBAI DAN PULANG KE MALAYSIA.

mama

5 comments:

aku said...

salam adik,kakak,mama dan babah..

alhamdulillah..
yang tegang dah dikendurkan,yang panas dah disejukkan..

moga perjuangan mama dan babah akan beroleh kejayaan.

acik yang tak tau apa-apa ni,doakan je la.kalian gembira,acik pun tumpang gembira..
tak boleh gembira sama-sama,acik gembira dari jauh..

Asrol - kelatekito.com said...

salam kak

tolong buat surat dalam microsoft word, saya nak panjangkan kepada Ministry of Education of Zimbabwe...opss silap..malaysia.
pastu email kat saya di asrol.affandi@gmail.com atau asrol888@yahoo.com

secepat mungkin ya.

terima kasih

wassalam

asrol affandi
sekretariat,
- blogger rakyat
- blogger network malaysia

luaskanmata said...

Amww semua:

Saya nak inform bahawa saya dah team dah bersedia untuk membantu penguatkuasaan terhadap OKU melalui undang-undang. Kami memerlukan info dan boleh emailkan
ke mfcy76@gmail.com.

Jika bersesuaian, pertemuan bersama ibu/bapa boleh diatur. Don't worry about kos dan sebagainya. Ini jihad saya demi Islam kerana hanya Ilmu adalah penentu kejayaan.

Salam jihad.

Aku oku! said...

luaskanmata,
wkmslm,

isyaalah kalau uzur pun akan saya gagahi jua untuk pertemuaan itu. terima kasih

ibuharung disabah said...


IBU HARUNG DI SABAH <<<<<
Aslamu alaikum wr wb..
Bismillahirrahamaninrahim,,senang sekali saya bisa menulis
dan berbagi kepada teman2 melalui room ini,
sebelumnya dulu saya adalah seorang pengusaha dibidang property rumah tangga
dan mencapai kesuksesan yang luar biasa, mobil rumah dan fasilitas lain sudah saya miliki,
namun namanya cobaan saya sangat percaya kepada semua orang,
hingga suaatu saat saya ditipu dengan teman saya sendiri dan membawa semua yang saya punya,
akhirnya saya menanggung hutang ke pelanggan-pelanggan saya totalnya 470 juta dan di bank totalnya 600 juta ,
saya sudah stress dan hampir bunuh diri anak saya 3 orang masih sekolah di SMP / SMA dan juga anak sememtarah kuliah,tapi SUAMI saya pergi entah kemana dan meninggalkan saya dan anaka-naknya ditengah tagihan hutang yang menumpuk,
demi makan sehari hari saya terpaksa jual nasi bungkus keliling dan kue,
ditengah himpitan ekonomi seperti ini saya bertemu dengan seorang teman
dan bercerita kepadanya, Alhamdulilah beliau memberikan saran kepada saya.
dulu katanya dia juga seperti saya setelah bergabung dengan AKI DARMO hidupnya kembali sukses,
awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama satu minggu saya berpikir
dan melihat langsung hasilnya, `
saya akhirnya bergabung dan menghubungi AKI DARMO di No 082-310-142-255
Semua petunjuk AKI DARMO saya ikuti dan hanya 3 hari Astagfirullahallazim,
Kirim Foto anda
Alhamdulilah Demi AllAH dan anak saya,
akhirnya 5M yang saya minta benar benar ada di tangan saya,
semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha,
kini saya kembali sukses terimaksih AKI DARMO saya tidak akan melupakan jasa AKI.
JIKA TEMAN TEMAN BERMINAT, YAKIN DAN PERCAYA INSYA ALLAH,
SAYA SUDAH BUKTIKAN DEMI ALLAH SILAHKAN HUB AKI DARMO
DI NO < 082-310-142-255 > ATAU KTIK HTTP BLOG AKI - http://sporttoto4d.blogspot.co.id